Saturday, 13 December 2014

AGEN DROPSHIP DAN 6 PROTAGE PILIHAN

Bismillahirahmanirahim.
Asalamualaikum pembaca budiman. Selepas sebulan bersama keluarga besar SMART TYCOON GROUP(STG) saya merasa sangat bertuah. Minda sentiasa rasa positif, walaupun masih belajar, mentor dan semua guru guru Projek Tuisyen STG sangat rajin berkongsi ilmu . Rasa sangat bersemangat, teruja dan sentiasa gembira beronline. Masa rasa tak cukup, tangan lagi lah ...kadang kadang macam sotong...nak jawap pm ..nak jawap wassap...dan sebagainya. Ceria semua sahabat berbisnes dengan konsep tersendiri,saling bantu membantu dan berkongsi ilmu.

SETIAP HARI ADA ILMU BARU UNTUK SETIAP PRODUK.
hari ini produk BVSM
BIO VELOCITY SLEEP MATE. sangat berkesan menanggani masalah kesihatan berkait saraf. Boleh digunakan dari baby hingga warga emas. Rawatan yang sangat mudah hanya tidur diatasnya dan  rawatan bermula.  Terbukti berkesan untuk pelbagai jenis , jika lumpuh dan strok juga in shaa Allah boleh sembuh , yang lain tentu lebih mudah dapatkan sbvsm sekarang untuk keselesaan dan kesihatan.
*****************************************************************************
 Inilah group yang saya sertai, bermula dari pengguna saja. Selepas try dan kongsi kebaikan ada order  dari sahabat baik saya,teruskan langkah jadi agen dropship (Tak perlu modal pun hanya copy & paste).
 Sudah banyak produk cuba lain dan sertai bisnes lain tapi yang selalu jumpa saling  adalah:
1- Modal tinggi
2- Banyak kena dengar ceramah.
3- Tak sesuai dengan masa 
4- Tiada mentor yang benar benar ambik berat.
Alhamdulilah selepas jadi agen dropship ,terbuka hati untuk menjadi ahli keluarga besar STG (disaat dah buat keputusan untuk tidak sertai mana-mana MLM lagi). Sebab nya modal yang sangat murah hanya RM50. Kalau gagal pun rasa tak terkilan sebab modal ciput. Lagipun bila Ahli dapat bonus bila beli barang.
Senang ceritanya Agen dropship tak perlu bayar, nak join bisner bayar RM50.
*******************************************************************************


 

 BOLEH PM/WASSAP  JIKA:


1-NAK BISNES TAPI TIADA PRODUK
2-TIADA MODAL
3-SUKA BERINTERNET SPT FB
4-SUKA COPY & PASTE
Ini saja kemahiran asas untuk join bisnes STG. Sangat mudah, boleh pilih sendiri masa dan tempat untuk berkerja. Tidak perlu menjual macam jurujual tapi menjual dengan berkongsi kebaikan produk.
******************************************************************************** 
 
ANTARA PRODUK YANG SENTIASA LARIS DI PASARAN SEBAB BERJAYA MENYELESAIKAN PELBAGAI MASALAH PENGGUNA


*********************************************************************************

PERJALANAN MASIH JAUH ,SANGAT BANYAK YANG NAK SAYA PELAJARI DARI BISNES ONLINE INI. SAYA YAKIN JIKA DENGAN IZIN ALLAH PASTI SEMUANYA MUDAH. JIKA ANDA MEMILIKI IMPIAN BESAR SEPERTI SAYA SILA PM " SAYA NAK"
 AGAR KITA BOLEH SAMA SAMA BERKONGSI ILMU DAN KEBAIKAN DALAM BISNES BERJEMAAH INI. LAIN DARI YANG LAIN. 
SAYA SUDAH...ANDA BILA LAGI???
PM/WA SAYA 010-5436639 @ 010-4371023


No comments:

Post a Comment